J. BOS
Electrotechniek

24-uurs service & onderhoud

(06) 224 473 80

Onze diensten

24-uurs service

Wij garanderen een 24 uurs bereikbaarheid om jouw storingen en problemen vakkundig op te lossen, zeven dagen in de week.

Testen

Ook kun je ons inschakelen het testen van installaties. Op verzoek kunnen we ook de (periodieke) keuring van de installaties regelen.

Energiebesparing advies

Voor advies over het energieverbruik, eventuele besparingen en aansluitwaarde bepaling kunt u ook bij ons terecht.

Extra groep aanleggen / vervangen groepenkast

Door de stijgende vraag naar electriciteit voor bijvoorbeeld een laadpaal voor de elektrische auto, zonnepanelen, warmtepomp, of een inductiekookplaat, is het vaak noodzakelijk om de groepenkast uit te breiden met 1 of meer extra groepen. Vaak kiest men er op dit moment ook voor om de complete groepenkast door ons te laten vervangen. Dit heeft als voordeel dat de ‘spaghetti’ in de meterkast eindelijk eens netjes en overzichtelijk, maar vooral veilig wordt. En nog belangrijker: dan voldoet de groepenkast weer aan de huidige voorschriften.

Markten

PARTICULIER

Op de particuliere markt zijn wij werkzaam in de aanleg van elektrotechnische installaties, telefonie en data, kabeltv aansluitingen, inbraak en brandmeldinstallaties en waarbij de wensen van de opdrachtgever voorop staan met de geldende voorschriften en normen als leidraad. Dit geldt zowel voor nieuwbouw als renovatie c.q. verbouwen.

BEDRIJVEN

Aanleg van licht en krachtinstallaties behoren tot onze werkzaamheden waarbij ook andere zaken die voor kunnen komen niet uit de weg gegaan worden. Ook storingen kunnen door ons opgelost worden.

WINKELS

Aanleg en advies van de totale elektrotechniesche installatie kan door ons verzorgd worden. Ook kunt u bij ons terecht voor verlichting, beveiligings installaties zoals inbraak, brandmeld- en rookdetectie met en/of zonder doormelding. Tevens kunnen wij ook de aanleg van datanetwerken uitvoeren.

Agrarische sector

Voor de aanleg en het ontwerp van licht- en krachtinstallaties. 

vuurwerk

Voor de aanleg van de installaties bij verkooppunten en opslag van vuurwerk zijn wij ervaren en op de hoogte van de geldende voorschriften en eisen voor deze ruimtes.

Voor zowel de electra als brandmeldinstallatie.

Ook voor het maandelijks testen en onderhouden van de brandmeld-installatie staan wij klaar.